Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

Just nu kryllar det av svamp i våra svenska skogar så vad passar väl bättre att tipsa om än just våra bästa kantarellrätter! Har du svampen? Då har vi recepten! :)

Säsongens första kantarellmacka är näst intill magisk!

Finns det något bättre än att komma hem från skog & mark med korgen full av gyllene svampar!?! Det första jag brukar laga är en härlig kantarellmacka, enkelt och fantastiskt gott med ett hembakt lchf-bröd!

Kantarellen är otroligt enkel att känna igen och finns så här års ofta i stora mängder, dessutom är den ett säkert kort i köket! Variationerna är oändliga och här får du några av våra favrit recept.

Så varför inte börja middagen med en krämig kantarellsoppa för att sedan gå vidare till en mustig gryta eller en läcker pasta, rätter som alltid lika uppskattas av de andra svampälskarna runt vårt bord.

Ja, kantareller passar så väl till vardag som fest och här är våra favoritrecept som alla är värda att prova!
Smaklig måltid! :)

Canneloni med ricotta & kantareller LCHF

Tagliattelle-LCHF med oxfile & kantareller

Krämig kantarellsoppa LCHF

Risotto med doft av kantarell

Höstgryta med högrev & kantarell
Kantrellgryta med viltkorv
Lövbiffsrulader med färskost

Robert, 2012-08-14

LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.