Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

ÄNTLIGEN!!!
Vi har fått leveransdatum på vår nya bil!! Jippie!! Nästa vecka kommer den.
Vi har ju varit utan bil ett bra tag nu, närmare bestämt sen den 5 januari i år då vi beställde en Q3:a. Vi gick ju händelserna i förväg och sålde min kära blåa V50 med en gång då jag va lite snabb med att lova bort den. Men men tänkte jag, 2 månader går ju fort...2 månader blev drygt 4 till sist..

...men men det jag ville komma till att det har ju varit positivt att vara utan bil också då jag lärt mig ett och annat!

En sund livsstil innebär ju inte bara att äta en bra kost, man måste ju vara aktiv också. Jag bytte jobb i vintras och då var ju tanken att jag skulle börja cykla till nya jobbet, men gjorde jag det...NÄÄÄÄÄ!!
Det var ju så enkelt att ta bilen, trots att jag jobbar i närheten. Hade tusen ursäkter, hunden är med å då går det inte attt cykla, dåligt väder, mycket grejor att bära. Ja listan kunde göras låååång!
Så utan bil så stod valet mellan promenad, buss eller cykel. Valet blev ganska enkelt då! Om jag har lilla vovven med till jobbet så får det bli en promenad, hunden behöver ju också sin motion, annars så cyklar jag! Det tar inte mycket längre tid än att åka bil faktiskt.
Så med facit i hand så hade jag nog inte börjat röra på mig mer om jag inte sålt bilen och det är jag så tacksam över!
Sen blir man också bättre på att planera, det är ju inte helt lätt att handla eller göra andra saker som man är van vid om man bara kan ta bilen och sticka iväg:) Så även kylskåpet äts ur numera då när man inte kan svänga förbi ICA var och varenda dag.

Så jag får vara glad över de fördelar jag jag fått av att tvingas tänka om! jag kommer defenivit fortsätta cykla till jobbet och det går utmärkt att ta bussen ibland om jag ska till stan. Men...jag e så glad att bilen kommer för det finns så mycket mer man kan göra när man har bil och om det ösregnar så kan jag ta bilen!
Så i sommar så kommer det bli massor med utflykter, cykeln kommer få följa med på ett hörn den med:)!!

Annette, 2012-05-10

LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.