Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

Nu är en intensiv period över! Jag är klar med min mf-utbildning som Kostrådgivare LCHF. Känns helt underbart och jag är så inspirerad och vill sprida min kunskap. Sitter just nu och filar på planerna för hur det ska se ut. Kul!!!

Parallellt med utbildningen passade jag också på att gå Anna Halléns handledarkurs i Kostgajden. Kursen hölls i Ängelholm och den kan jag varmt rekommendera. Anna är en otroligt duktig lärare!! Väl nere i Ängelhom passade jag på att göra hennes prov för kvalitéts-stämplen Diplomerad Kostrådrådgivare Anna Hallén:) Total lycka när jag fick mitt godkänt!!

Det har varit riktigt mycket pluggande och nu är jag laddad med massa kunskap om hälsa. Men har blir ju aldrig fullärd och ju mer man lär sig desto mer inser man att man vill veta mer. Så nu när jag får "massa" tid över så blir det en del böcker som skall plöjas. Samtidigt har jag börjat en kurs i Mountain Bike cykling så mycket av min tid kommer att spenderas i Änggårdesbergen, superkul!

Och förhoppningsvis så kommer jag ha mer tid att lägga ner på hemsidan här, där det inte har skett så mycket uppdateringar på sistone. Man vill ju verkligen prioritera studierna, men ett och annat recept har vi provat på under perioden ändå! Har filat lite på sushireceptet så i veckan kommer jag och en studiekamrat från mf-kursen att träffas på hennes sushirestaurang och se till att det blir riktigt bra. Så inom kort kan ni förvänta er att köpa en riktigt god Sushi a´la LCHF i Göteborg.

Ha de gott alla!!

Annette, 2012-05-08

LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.