Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

Tagliata di manzo, parmigiano, rucola e balsamic

Tagliata di manzo, parmigiano, rucola e balsamic

Ingredienser 2 pers.

2st biffstekar, ca 150-200 gram styck
2 msk olivolja
25 gram smör
4 msk balsamvinäger
100 gram parmesanost, i bit
ruccola
salt & svartpeppar
flingsalt

Gör så här

Salta och peppra biffarna och stek dem sedan i olja och smör tills dem når en temperatur på 50 grader (eller efter eget tycke & smak).
Låt köttet vila i 2 minuter.

Under tiden sköljer du rucolabladen blanda dem sedan med lite olivolja, salta och peppra.
Fördela på tallrikar och droppa på balsamvinäger.

Skiva biffarna och lägg upp på tallrikar.
Hyvla över parmesanost och strö lite flingsalt över köttet, klart att servera!

Vill du kan du även servera en variant med lite delade körsbärstomater till, något jag tycker passar riktigt fint ihop med de övriga ingredienserna!


LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.