Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

Kontinental LCHF Pizza

Kontinental LCHF Pizza

Vad vore väl livet utan pizza?

Ja ibland blir pizza suget enormt och då brukar vi baka vår egna lchf pizza och köra myskväll framför vår tv. Här tipsar vi om en underbart god LCHF Pizza med smaker från brieost, mozzarella, zucchini, oliver ruccola & italiensk vitlöksalami, allt ovanpå vårat goda recept på LCHF pizza botten. 

Detta recept på LCHF Pizzabotten är verkligen det bästa pizzabotten recept vi provat hittils. Det har bra tuggmotstånd, härlig smak och en brödig konsistens!

Vi valde idag att göra en lchf pizza med en lite annorlunda kombination av topping och med denna variant av pizzabotten blev det verkligen succé och ett recept jag rekommenderar dig att prova!  

LCHF Pizzabotten

4 stora ägg
1 dl pofiber
1dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakbulver
1/2 tsk salt

Så här bakar du en riktigt god LCHF Pizza

Rör ihop samtliga ingredienser och låt sedan vila i 5 min. Bred därefter ut på ett bakplåtspapper och ställ in i ugn på 200grader och förgrädda din pizzabotten i 10min. Tag ut och låt svalna. Servera gärna med en pizzasallad och något trevligt i glaset.

Topping på vår lchf pizza

150 gram brieost
2 st mozzarellaostar
16 skivor Italiensk vitlökssalami
12 Oliver utan kärna, delade
1 näve ruccola, sköljd
 

 

LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.