Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

Canneloni ricotta & kantarell

Canneloni ricotta & kantarell

Ingredienser 4-6 portioner

1 sats LCHF Pasta skuren i 12 plattor
200gram cream cheese
250 gram ricottaost
ca 200 g kantareller gula eller trattkantareller, prova annars med skogschampinjoner
1 hackad scharlottenlök
1 finhackad vitlök
havssalt & svartpeppar

Ostsås

3 dl riven parmesan
4 dl matlagningsgrädde
havssalt & svartpeppar
ruccola till servering

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader och smörj en ungsfast stor form.

Fyllningen:
Skär svampen i mindre bitar och stek i smör/olja tillsammans med lök, och vitlök tills de fått fin färg. Spara gärna lite svamp till garnering.
Blanda ihop cream cheese, ricotta och kryddor. När svampen & löken svaknat något blandar du den med oströran.
Lägg ut lasagneplattorna, klicka ut 2-3 msk av röran på varje bit och rulla till en canneloni och placera dessa i ugnsformen.

Ostsåsen:
Riv parmesanen och blanda i en skål tillsammans med grädde, bre sedan ut över cannelonin och salta & peppra.

Tillaga i mitten av ugnen i ca 15 min eller tills de fått fin färg. Servera med ruccola och lite stekt svamp.

LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.