Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

Fransk brieostpaj

Fransk brieostpaj

En supergod och mättande brieostpaj som sitter fin fint i många sammanhang tex. på sommarens picknick eller till festens buffé. Pajskalet är lagom till en springform på ca 24 cm

Ingredienser:
2 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 krm salt
50 gram tärnat smör
1 ägg
0,5 dl vatten

Gör så här:
Blanda de torra ingredienserna, blanda ner smören och kör i matberedare tills ingredienserna blandats. Tillsätt ägg och vatten och kör till en deg.
Tryck ut din pajdeg i en smord springform. Låt pajdegen vila i kylskåpet i ca 30 min och grädda sedan i 175 grader ca 10 min.

Fyllning
200 gram brieost, skivad
1 röd paprika, strimlad
1 rödlök, grovhackad
6 färska basilikablad alt. ett par nypor torkad basilika

Äggstanning
4 ägg
2 dl vispgrädde
salt, peppar

Lägg fyllningen i pajskalet och vispa ihop äggstanningen häll sedan denna över innehållet och grädda i ugn, ca. 40min på 175 grader.
God att servera såväl ljummen som kall, gärna ihop med lite lufttorkad skinka och marinerade oliver samt en fräsch sallad. 

LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.