Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

Grillrecept

För recept på trevliga LCHF grilltillbehör se kategorin LCHF Tillbehör >>

Här har vi valt att samla våra bästa grillrecept ihop med tips och råd kring hur du lyckas vid grillen, alla recept är givetvis anpassade för att passa en livstill enligt lchf. Som alltid när du lagar mat så försök att att välja kött från djur som lever under ursprungslika förhållanden, det vill säga att djuren betar fritt och äter det de är skapta för. Genom att välja detta får du en bit kött som både är näringsrik samt otroligt god samt mörare än de detaljer som kommer från djur som stressats och växt upp på kraftfoder.

Välj helst styckdetaljer från långsamväxande djur

De djur som lever under rätta förhållanden växer upp långsamt och köttet får smak av de växter som djuren betat. Det naturliga sättet att hålla djur resulterar i att köttet hinner utveckla en djup och fyllig smak, samtidigt som det blir välmarmorerat och därför naturligt mört. Vi brukar själva ta hem vårt kött från Gröna Gårdar, på så sätt har vi alltid kött av bästa smak och kvalité hemma.

Vill du veta mer om naturlig och hållbar djurhållning samt Gröna gårdars produkter så besök deras hemsida. Där kan du även beställa köttboxar för leverans i Västsverige samt Stockholm.

Grillad lax med marinerad blomkål & dillcitronsås Grillad lax är somrigt men du kan även laga den i pannan och drömma dig bort till sommaren.
Bifteki Grekiskt när det är som godast! Bifteki blir såklart bästa på grillen men blir mums även i pannan.
Kyckling, Sotad Sötpotatis&Baconhalloumi Fräsch grillmix för dig som äter lite liberalare LCHF.
Laxspett med sesamfrön Enkel och superfräsch grillrätt som även går att tillaga i ugn!
Kafta Lammfärsspett Kryddiga spett av lammfärs som grillas till perfektion men dem även går lika bra att steka.
Rödvinsmarinerad flankstek Grillad flankstek med sotade tomater och persiljesmör.
Grillad flankstek med chilidressing Grillad flankstek marinerad i citron, toppad med hetta från chili!
Grillsås - Barbequesås Enkel Barbequesås - Grillsås som passar till grillat kött, grönsaker och fisk!
Grilladkorv, balsamicolök & zucchinisallad Enkelt och gott! Grillad korv med zucchinisallad och en trevlig balsamicolök!
Laxburgare LCHF Goda LCHF laxburgare som går lika bra att steka som att grilla.
Helstekt Fläskkarre - Habanero & Limemarinerad Helstekt fläskkarre som gör succé på festen. När marinaden är klar sköter den sig själv på grillen!
Lammstek med primörer Förbered din lammstek dagen innan, sen kan du välja att tillaga den i ugnen eller på grillen.
Sida:123(Av: 3)

LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.