Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

Varm Choklad LCHF

Varm Choklad LCHF

Efter en härlig promenad kan man bli lite frusen och då passar en kopp varm choklad alldeles utmärkt! Både gott och värmande!
Servera din med en lchf smörgås och du har en snabb lunch när tiden eller orken inte riktigt räcker till.

Recept  LCHF Varm Choklad

1,25 dl grädde
1,25 dl vatten 
2 tsk kakao 

Vispa samman alla ingredienser under upphettning.

Vill du kan du även göra en kopp varm choklad på enbart grädde men tänk på att kalorierna rusar iväg och att du även får i dig fler kolhydrater.
Om du vill kan du även byta ut kakaon mot någon ruta mörkchoklad men en riktig varm choklad görs på ren kakao och inte på choklad. Väljer du choklad så tänk på att även den ökar antalet kolhydrater. Men som vanligt så är det du som väljer så lyssna på din kropp, bara den vet hur mycket kolhydrater du klarar av och kan ha i din varma choklad. :)

LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.