Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

LCHF Snickers Cheesecake

LCHF Snickers Cheesecake

Säger bara MMMMMmmmmmm!!!
Snickers-cheesecake från Jills Mat, fantastiskt god!! Eller Jills Frozen Chocolate Peanutbutter Cheesecake är det korrekta namnet på detta underbart goda LCHF-bakverk som bara måste provas! Har du inte redan tagit fram bakgrejorna så är det dags att göra det, här kommer receptet;

"Botten
2 dl jordnötssmör
1,5 dl jordnötter
1 ägg
2 msk valfri sötning

Fyllning
2 äggvitor
2 dl grädde
300 g philadelphiaost
2 äggulor
0,5–0,75 dl valfri sötning
2 krm vaniljpulver

Topping
85 g mörk choklad (sockerfri)
2 msk grädde
1 msk jordnötssmör
½ dl hackade jordnötter

Gör så här: Gör botten genom att mixa samtliga ingredienser i en matberedare. Jordnötterna behöver inte bli finfördelade. Tryck ut i en form med borttagbar botten. Grädda i 180 grader, i cirka 10–15 minuter. Låt svalna.

Separera äggen. Vispa äggvitorna hårt. Vispa grädden fluffig och vispa i Philadelphiaost och äggulor. Blanda i sötning, vaniljpulver och äggvitorna. Häll i smeten i formen.

Smält chokladen tillsammans med grädde och jordnötssmör på låg värme. Rör samman. Dekorera cheesecaken med chokladen och toppa med hackade jordnötter. Ställ in cheesecaken i frysen i minst 4 timmar. 

Ställ gärna fram cheesecaken ungefär en halvtimme innan det är dags att servera så att den inte blir så hård."

Orginalreceptet hittar du här - jillsmat.se

LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.