Prisvärda hemsidor hos Direktonline.se

@LCHFGOURMET

på instagram

LCHF Pannkaka

LCHF Pannkaka

En LCHF Pannkaka är god såväl till frukost som efterätt. Sedan är ju en lchf pannkaka heller aldrig fel att ta med till barnen när man ska på picknick. Hemma brukar vi servera dem med en klick vispad grädde samt färska bär. Känner du för att lyxa till det lite extra kan du riva lite mörkchoklad över som avslutning! 

LCHF pannkaka recept som räcker till ca. 8st

4 ägg
2 dl grädde
1 dl vatten
2 msk fiberhusk
en nypa salt

Gör så här:
Vipsa samman allt med elvisp, låt stå 5 minuter.
Grädda dina pannkakor på medelstark värme, smeten behöver bredas ut lite i stekpannan. Om smeten blir för tjock så späd med lite vatten eller grädde så är detb lättare att göra varje pannkaka lagom tjock.

 

Detta recept på lchf pannkaka hittade jag ursprungligen hos bloggaren 56kilo.se. Varför jag har valt att ha i vatten istället för mjölk är för att hålla ner kolhydraterna lite och smaken blir densamma!!

LCHF Gourmet

Att äta LCHF är inte särskilt svårt när man väl har lärt sig vilka råvaror man ska välja. Följ oss gärna här på hemsidan samt via vår Facebook där vi kommer försöka reda ut vad och hur man skall äta för att kroppen, djuren och naturen ska kunna fungera i harmoni.

LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder minskat kolhydratsintag och ökat fettintag. Detta används för att uppnå bättre hälsa & behandla övervikt.

Mer om LCHF Gourmet

Träningsbloggar

hittarecept.se

 

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev

Få våra senaste recept och mattips direkt hem till dig.