LCHF Frukostfrallor
Det här brödet har samma bas som Solrosbröd LCHF
Receptet ger ca 10 frallor
Ingredienser:
12 stora ägg
50g smält smör
1,5 dl kokosnötsmjöl
3 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
1 tsk salt
1 dl fibrex flingor
1 dl solroskärnor
1 msk hel fänkål
Gör så här:
Vispa äggen poröst med elvisp och häll i det smälta smöret. Stöt fänkålen i en mortel och blanda de torra ingredienserna, blanda sedan väl i smeten. Låt degen svälla minst 15 min.
Stjälp upp degen på bakbord, se till att fukta underlaget med vatten. Blöt händerna riktigt med vatten och dela degen till 10 bitar som du formar till runda bullar.
Lägg frallorna på plåt med bakplåtspapper och strö över solroskärnor. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 20-25 minuter.